Vinn 100.000 til å løse søvnproblemer blant unge

Arbeider du med en digital løsning eller har en idé som kan tilpasses slik at den også hjelper unge mennesker med søvnvansker? Få eksperthjelp og validering av din idé i samarbeid med Mental Helse, Raskere psykisk hjelp, Ung Arena og Extrastiftelsen. Vinneren får 100.000 kr uavkortet til å videreutvikle konseptet i samarbeid med de frivillige organisasjonene.

 

#Friskeideer2016

28. og 29. oktober arrangeres et 24 timers utviklingsmaraton på Teknologihuset. Ideene presenteres foran en prominent jury fra Innovasjon Norge. Finalistene fra utviklingsmaratonet pitcher fra scenen på Spektrum under EHiN 2016 – Norges største helseteknologikonferanse i november 2016.

 

joinfriskeideer-v-2-2

 

En unik mulighet for deg i oppstartsfasen

#Friskeideer2016 er for oppstartsteam og oppstartsbedrifter som har utviklet en digital løsning eller teknologi som på en eller annen måte kan bidra til å forebygge, forhindre eller lindre i situasjoner der ungdom strever med søvnproblemer. Det kan være løsninger som gir mer kunnskap, digitale verktøy, praktiske virkemidler eller utvidede tjenester som hjelper på flere måter gjennom fysiske kontaktpunkter, kurs, samarbeid med helsevesenet eller andre.

Det eneste kravet er at prosjektet er i oppstartsfasen og at det finnes et digitalt element i løsningen. Hvorvidt dere har jobbet med å løse søvnproblemer frem til nå eller om dere aldri har utforsket dette brukerbehovet er ikke viktig, så lenge dere kan sannsynliggjøre at deres løsning også kan være en løsning på unges søvnproblemer.

 

Extrastiftelsen er ansvarlig for idé-jamen

Extrastiftelsen deler årlig ut omkring 238 milliomer til 600 helseprosjekter og 107 frivillige organisasjoner over hele langet. Medlemsorganisasjonene representerer et bredt spekter av brukere, pasienter og de viktige, store folkehelsetemaene i Norge. #Friskeideer er en møteplass og arena for å bringe oppstartsbedrifter inn i tettere samarbeid med frivillig sektor og synliggjøre hvilke muligheter for prosjektstøtte Extrastiftelsen har, samt hvilke nye og bedre løsninger som kan skapes når oppstartsmiljøer og frivillig sektor jobber sammen.

 

Praktisk informasjon

For å delta på #Friskeideer2016, send en kort mail til marte@ingoodcompany.no innen 07.10.2016 for å melde din interesse. Hvis interessen er stor skjer det en utvelgelse før arrangementet. Dere må kunne stille med minimum 2 personer i teamet fra fredag 28.10 fra 17.00-22.00 og hele lørdag 29.10 til 20.00. Dere må kunne dele og presentere løsningen deres i et åpent fora, være åpne for å få design og business coaching og pitche foran juryen. Dere bør ha anledning til å pitche på scenen på EHiN konfransen for å delta i konkurransen om 100.000 kr.

Mer informasjon om #Friskeideer2016 finnes her.